C&A retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

C&A retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

C&A retournerenC&A retourneren? Dit kan binnen een zichttermijn van 14 dagen. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor C&A. Daarom kun je je bestelling gratis retourneren. Dit is ook van toepassing op artikelen met korting, maar ook in het geval als je een gedeelte van jouw bestelling terugstuurt. Stuur jouw bestelling terug via het de door jou gekozen bezorgservice en vul het retourformulier in. Jouw bestelling mag naar het onderstaand adres:

C&A Online Shop
Antwoordnummer 1609
7550 WB Hengelo
Nederland

C&A retourneren?

Hoe verrekend C&A mijn retourbestelling?
Artikelen die je hebt betaald worden zo spoedig mogelijk overgemaakt op jouw rekening. Daarom is het altijd belangrijk je rekeninggegevens te vermelden.  Heb je met creditcard betaald, dan zal het betreffende bedrag worden bijgeschreven op je creditcardrekening.  Indien je het bedrag nog niet hebt voldaan, dan mag je het bedrag verrekenen met het openstaande saldo.

Via welk bedrijf kan ik mijn bestelling terugsturen?
Via welk bedrijf je de goederen ook hebt ontvangen, je mag zelf kiezen met welke bezorgservice jij je bestelling wilt terugsturen. Gebruik hiervoor het retourformulier.

In welke staat dien in mijn bestelling terug te sturen?
C&A accepteert alleen artikelen in de originele staat. Dit betekent dat het originele etiket zich nog aan het artikel bevind. Indien er duidelijke gebruikerssporen zijn aangetroffen op de artikelen,   (deodorant, makeup etc) wordt slechts een deel van de prijs vergoed.  De genoemde goederen zullen naar jou worden teruggestuurd en het schadebedrag zal C&A inhouden op de aankoopprijs.

Let op:  Je kunt je online aankopen niet afgeven bij een C&A-filiaal.