Kleertjes.com retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Kleertjes.com retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Kleertjes.com retourneren?

kleertjes.com retournerenKleertjes.com retourneren?  Ben je niet tevreden met je bestelling, dan kun je deze binnen  een zichttermijn van 14 dagen, zonder opgave retourneren. Er zijn twee retourmogelijkheden bij Kleertjes.com.

Je kunt gratis retourneren en ontvangt een waardebon.
De kosten van het retourneren neemt Kleertjes.com voor haar rekening. Je krijgt hier dan een waardebon voor terug. Het betreffende bedrag kun je uitgeven op de website van kleertjes.com.

Je betaalt zelf de kosten van het retourneren en ontvangt je geld terug.
Wil je geen waardebon, maar gewoon je geld terug? Dan dien je hiervoor de artikelen op eigen kosten te retourneren. Kleertjes.com zal de kosten van het retourneren verrekenen op de factuur van de nieuwe acceptgiro of incasso, of stort het bedrag op je rekening.

Om de verzending van jouw retouren voorspoedig te laten verlopen, dien je volgende stappen te doorlopen:

  1. Bezoek kleertjes.com en log in op je account
  2. Navigeer naar ‘Mijn account’ gevolgd door ‘Retouren’ en geef aan welke bestelling je wilt terugsturen
  3. Kies de artikelen die je wilt terugsturen en geef een reden aan.  Daarna klik je op ‘aanmelden voor retour’;
  4. Kies de methode van retourneren, dus: ‘Retourneren op kosten van kleertjes.com (je krijgt een digitale waardebon en je stempels blijven in tact)’ of ‘ Retourneren op eigen kosten (je krijgt  je aankoopbedrag terug, maar je stempels verlies je)’ en maak je retour definitief;
  5. Lees de instructiemail goed door en richt de zending aan het genoemde adres. Breng je zending naar een postkantoor of servicepunt van PostNL. Het is altijd goed om je verzendbewijs te bewaren totdat kleertjes.com je bestelling heeft verwerkt.