Shoeby retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Shoeby retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Shoeby retourneren?

shoeby retournerenShoeby retourneren, dat kan! Ben je niet tevreden over je aankoop, dan kun je je bestelling binnen een zichttermijn van 14 dagen retourneren. Je kunt je bestelling per post retourneren of terugbrengen naar één van de Shoeby filialen.

Shoeby stelt als voorwaarde dat artikelen in de originele staat ontvangen dienen te worden. Uiteraard mag je de artikelen even passen.  Bevalt het niet, dan mag je deze zonder opgave weer terugsturen. Vul de retourbon in om de verwerking van je retouren te verspoedigen.

Kan ik mijn bestelling gratis retourneren?
Ja, dat kan. Je kunt hiervoor gebruikmaken via het antwoordnummer en via Shoeby winkels.

Na de verwerking van de retouren betaalt Shoeby jou het geld terug. Dat kan maximaal 30 dagen duren. Stuur je de gehele bestelling terug, dan krijg je je aankoopbedrag terug en eventueel de verzendkosten. Shoeby zal bij het ontvangen van jouw artikelen een bevestigingsmail sturen. Hierin staat het bedrag vermeld wat zij nog aan jou schuldig is.

Waar moet ik op letten als ik mijn bestelling per post terug stuur?
Vul de retourbon zo volledig mogelijk in en gebruik de daarvoor bestemde retoursticker. Ook dien je de artikelen goed te verpakken en de retourbon bij te sluiten. Breng deze vervolgens naar het postkantoor.

Waar moet ik op letten als ik mijn bestelling terugbreng bij een Shoeby winkel?Je kunt gratis je bestelling terugbrengen naar één van de Shoeby winkels in Nederland. Neem de artikelen die je wilt terugbrengen mee, samen met de ingevulde retourbon en factuur.  Het kan gemiddeld 10 werkdagen duren voordat Shoeby de retouren daadwerkelijk heeft ontvangen en verwerkt.

2 maal per week worden de Shoeby winkels met nieuwe artikelen aangevuld. Retourzendingen worden dan weer meegenomen door de ophaalservice van Shoeby. Uiteraard doet Shoeby haar best om jouw retourzending zo snel mogelijk te verwerken.

Wil je weten waar één van de 250 Shoeby winkels is gevestigd in jouw buurt? Klik dan hier voor de adressen.

Krijg mijn geld contant als ik mijn bestelling terugbreng in een Shoeby winkel?
Dit doet Shoeby niet. Zij zal het aankoopbedrag terugstorten op jouw bankrekening.

Wat moet ik weten als ik een artikel wil ruilen?
Vul de retourbon in als je een artikel wilt ruilen voor een ander  artikel. Deze zal Shoeby dan gratis naar je toesturen.