Shoemixx retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Shoemixx retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Shoemixx retourneren

shoemixx retournerenShoemixx retourneren? dit kan binnen de zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode kun je de bestelling of  een deel hiervan  terugsturen of omruilen. Zorg er dan wel voor dat de schoenen niet beschadigd zijn. De labels en stickers mogen niet van de schoenen verwijderd worden. Verder heb je de aankoopbon of een bankafschrift met de betreffende transactie. Ook dien je het retourformulier in te vullen.

Naar welk adres kan ik mijn bestelling retourneren?
Verstuur samen met je bestelling het ingevulde retourformulier mee. Om de verpakking te frankeren dien je het verzendetiket te gebruiken. Je hoeft dus niet zelf te frankeren. Doe je een bestelling vanuit Belgie? Dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening.

Je kunt jouw bestelling retourneren naar:

Shoemixx
Antwoordnummer 590
2130 WB Hoofddorp

Hoe kan ik mijn bestelling omruilen?
Je kunt alleen per post je artikel terugsturen en vervolgens een nieuwe order plaatsen. Indien je de bijgeleverde verzendsticker gebruikt, is de verzending gratis.

Wanneer krijg ik een retourbevestiging?
Je word per mail op hoogte gesteld als je bestelling is verwerkt. In de mail vind je een overzicht van het aantal artikelen dat retour is gekomen. 

Wat gebeurt er met de verzendkosten die ik heb betaald?
Stuur je de gehele bestelling terug, dan ontvang je de kosten van de verzending terug op je rekening. Heb je maar een deel van de bestelling teruggestuurd, dan ontvang je geen betaling. Ook bij omruilen ontvang je geen terugbetaling van de verzendkosten.

Gebruik voor de retourzending stevig verpakkingsmateriaal, bij voorkeur het verpakkingsmateriaal waarin je de bestelling hebt ontvangen. Zo blijven de schoenen onbeschadigd. Bij binnenkomst van je bestelling zal Shoemixx dit bekijken en verwerken. Je zult dan binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug ontvangen op je rekening. Volgens de wet mag dit maximaal 30 dagen duren.