Ulla Popken retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Ulla Popken retourneren, hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Ulla Popken retourneren?

ulla popken retournerenUlla Popken retourneren? Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen. Je betaalt alleen een bedrag voor de verzenkosten. Stuur de artikelen altijd in de originele staat terug. Dit kan in de originele verpakking of met een adresetiket. Gedragen kleding, zoals: ondergoed en badkleding, kunnen op hygiënische redenen niet worden geruild.


Kan ik geld terug krijgen als ik artikelen terugbreng in een Ulla Poken winkel?
Ja, dat kan! Dit kan zowel in Nederland als België op werkendagen van maandag t/m vrijdag. Vergeet niet het artikel en retourbon mee te nemen.

Via welke retourservice kan ik mijn bestelling terugsturen?
Je kunt jouw pakketje afgeven op het postkantoor onder vermelding van het onderstaand adres: Ulla Popken C.V. Antwoordnummer 14000 8000 VE ZWOLLE

Wat zijn de bezorgkosten?
Voor het leveren van jouw bestelling betaal je 4,95 euro. Het kan voorkomen dat je bestelling in meerdere keren wordt bezorgd. Ulla Popken neemt de extra kosten dan voor haar rekening.  Wil je nog een artikel bestellen uit een oudere catalogus? Dan kun je het beste even bellen. Ulla Popken zal er dan voor zorgen om het artikel alsnog bij je af te leveren. Ga je verhuizen? Stel Ulla Popken hier dan van op de hoogte. Zij gaat uiterst discreet met uw gegevens om. Deze zullen dan ook niet aan derden worden gegeven.