Kinderkleding.nl reviews, beoordelingen en klachten - 1 reviews

Kinderkleding.nl reviews, beoordelingen en klachten

2895 keer gezien sinds 6 Feb. `13, 12:47

Beschrijving

Kinderkleding.nl is een webwinkel voor kindermode en merkkinderkleding. Op Kinderkleding.nl vind je nieuwste kindertrends van een goede kwaliteit met een prima draagcomfort.

Kinderkleding.nl is bijna 15 jaar actief in de kindermode en kinderkleding branche. Ze heeft een overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment. De kleding die ze aanbiedt, is uit voorraad leverbaar en over het algemeen bedoeld voor kinderen van 0 tot 15 jaar. De artikelen worden op een professionele wijze op de foto gezet en voorzien van een uitgebreide artikelomschrijving. Zo krijg je een goed beeld van wat Kinderkleding.nl te bieden heeft. Op haar site zegt ze: “Alsof je de kleding zelf in je handen hebt!”.

Kinderkleding.nl heeft speciale merkenpagina’s waar per kledingmerk is omschreven waar het betreffende merk voor staat en welke kledingstijl daarbij hoort. De kleding die wordt verkocht is altijd van zeer goede kwaliteit en bestaat uit hoogwaardige materialen en een net afwerkingsniveau.

Iedere bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden naar de klant. Dit gebeurt altijd tegen de laagste verzendkosten per bestelling. Kinderkleding.nl werkt samen met Post.nl. Verder wordt bij iedere bestelling een Track&Trace nummer gegeven zodat je de zending kunt volgen.

Naast het verkopen van kinderkleding staat de klantenservice hoog in het vaandel. Kinderkleding.nl is altijd te bereiken via de e-mail of telefoon. Verder is de site gebruikersvriendelijk ingericht. Via Mijn Account krijg je inzage in je bestellingen of je geselecteerde favoriete producten. Wil je iets retourneren, dan is dit eenvoudig via de site te regelen.

Kinderkleding.nl is gestationeerd in Moordrecht. Ze heeft hier een leuke winkel tot haar beschikking, kantoorruimte en voldoende opslagruimte. Daardoor kan zij alle bestellingen flexibel verwerken. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur – 17.00 uur. Hier kun je de gehele collectie persoonlijk bekijken en ook je bestelling afhalen. Indien je in de avond wilt langskomen, dien je contact op te nemen om een afspraak te maken.

Kinderkleding.nl merken

Kinderkleding.nl biedt de volgende merken aan, te weten: Bellerose, American Outfitters, Vingino, NONO, Retour Jeans, Kiezel-tje, No Tomatoes, Mim-pi, Molo, Joe Color, Cakewalk, Monta en Bomba for Girls. Naast de merken vind je ook baby- en kinderkleding, badkleding, ondermode en allerlei accessoires.

 

Kenmerken

informatie: Met iDeal betalen, Met creditcard betalen, Winkel Keurmerk

Artikels

Er zijn nog geen artikels geschreven

Beoordelingen van klanten

Kinderkleding.nl - leuke site

Review door Lisa op 21 Feb. `13, 22:24

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling wordt eerst gecontroleerd, na goedkeuring wordt deze op de website geplaatst.

Bestelgemak

Levering

AftersalesContactgegevens

Bezoek website